Welkom bij

TWC HOEKSKE MALEIZEN vzw
OVERIJSE - VLAAMS BRABANT
 

LID WORDEN

ALS JE LID WIL WORDEN...

pdf document

OPGELET !!!
Wegens het grote succes van onze MTB-School zijn wij op deze moment niet in staat nog extra nieuwe leden aan te nemen ... en dit zekers tot begin 2020 !


Onze start plaats is Kamp Kwadraat (Nijvelsebaan) en op zaterdag starten de MTB lessen om 9u45 en fietsen we tot 12u. Op woensdag gat dit van 13u45 tot 16u. We fietsen altijd in groepjes en met de aangepaste snelheid naar je kind.
in onze MTB-School kan je terecht tot 17 jaar.
Indien je meer info wenst, mag je ons natuurlijk ook steeds kontakteren.

(*) De club kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen van welke aard ook.


HOE LID WORDEN BIJ TWC HOEKSKE MALEIZEN vzw ?

De prijs voor de lessen bedraagt 45 EUR per trimester om 1 keer per week te fietsen ; kom je zowel op woensdag als op zaterdag, dan komt er 30 EUR bij per trimester. Deze gelden worden overgemaakt op rekening van Cycling Vlaanderen

LIDGELD ?
Daarna is er ook het verplichte lidgeld om deel uit maken van TWC-Hoekske-maleizen, 50? per jaar in de vorm van waardebon-kaarten voor onze jaarlijkse pensenkermis waar je natuurlijk mee kan komen eten. (en dus geen verloren geld is !) Zie hiervoor ook onze clubreglementen - art 2 en art.3 .


Tevens heb je verplicht ook een verzekering/vergunning nodig van Cycling Vlaanderen.Deze vergunning kost 28 EUR als individueel, ofwel 33 EUR voor een familievergunning. Deze verzekering/vergunning wordt door de meeste ziekenfondsen terugbetaald.En tenslotte is er de verplichte fietskledij. Deze kost 165 EUR en je krijgt hiervoor een shirt met korte mouwen, en koersbroek en een wintervest. pdf document
Bij inschrijven van het 3de jaar kan je daarvan 135 EUR terugkrijgen indien je regelmatig te lessen gevolgd hebt, alsook indien je voldaan hebt aan alle financiŽle verplichtingen.


CLUBREGLEMENT

 MTB-SCHOOL Clubreglementen 2019


De clubreglementen worden verondersteld gekend te zijn door alle leden !

WAT JE MOET WETEN IN GEVAL VAN EEN ONGEVAL


LEDEN


KLEDIJ


pdf document bestelformulier extra kledij 

ingevuld afgeven aan onze kledijverantwoordelijke aub ... 

KLASSEMENT

Klassement Kids 2019