INSCRIJVINGEN CYCLO 2022 ...
6 DEC. 2020
Bestuur - Cyclo
De geplande inschrijvingen van komende zondag moeten we helaas afmelden vanwege COVID-redenen en een gesloten lokaal.
We willen u dan ook vragen om uw inschrijving - voor 31 december - te vervolledigen door de overschrijving van het pensenkermiskaarten saldo op de rekening van de club : BE94 7512 0875 1114, met de vermelding "Lid 2022".
Het pensenkermiskaarten saldo = 50 EUR - het helperskrediet (zie hiervoor onze clubreglementen), waar ieder lid die meegeholpen heeft aan onze Pensenkermis een email zou moeten onvangen hebben met zijn/haar kredietbedrag.
Bestaande leden die niet geholpen hebben, betalen het bedrag van 50 EUR.

Nieuwe leden kunnen zich aanmelden via ons online inschrijvingsformulier
>>LINK NIEUW LID

Zij die hun vergunning bij Cycling Vlaanderen nog niet vernieuwd zouden hebben, wordt eveneens gevraagd om dit zo snel mogelijk in orde te brengen.(verzekering stopt op 31 dec.)
De jaarkost van aansluiting bedraagt 28 EUR voor een individuele vergunning en 33 EUR voor een familievergunning welke eveneens deels of volledig via de mutualiteit kan gerecupereerd worden.
>>LINK CYCLING VLAANDEREN

We kijken alvast vooruit naar onze Nieuwjaarsborrel in ons lokaal - cafe "De Welkom" - in de maand januari. Meer details volgen later ...
Pensenkermis 2021 - bedankt !
22 Nov 2021
Webmaster
Met 625 bezoekers en dus opgediende schotels kunnen we alweer heel erg gelukkig terugkijken op onze Pensenkermis 2021.

Vandaar dat we dan ook oprecht iedereen hartelijk willen bedanken die langs is gekomen en onze verenging dus op deze manier heeft gesteund, alsook onze talrijke helpers natuurlijk.

Wij kunnen dan ook de mensen van de ALS-liga in een komende ontmoeting weer gelukkig maken met alweer een nieuwe gift.

WINNAARS SUPERTOMBOLA
1. Stofzuiger : Senne Coeckelberghs (Oud-Heverlee)
2. Mixer 5-in-1 : Fabienne Dewaet (Overijse)
3. Platendraaier : Senne Vanderweyer (Ottenburg)
Deze winnaars mogen hun prijs komen ophalen op zondag 12 dec. in Café "De Welkom" te Tombeek (10u-12u). Hierbij alvast gefeliciteerd !


DAGUITSTAPPEN 12 JUNI
22 JUNI 2021
Webmaster

De ene groep koos voor het Canal du Centre en Strepy, terwijl de andere richting Geraardsbergen fietsten.
2 weken eerder waren de "snelleren = AB" reeds gepasseerd aan Pont Levis langs het mooie Canal du Centre ... nu was het aan de 9 minder snelleren dus. In het begin was het nog genieten van een miezerig verfrissend regentje, waarna de hemel vlug opklaarde. En zowaar verschenen de minder snellere ruim 30 minuten eerder aan Pont Levis dan hun voorgangers ... gewoon omdat zij geen lekke banden hebben moeten repareren onderweg en ook 30 min. vroeger waren vertrokken uiteraard :-). Na Pont Levis wordt dan de nieuwe lift "bedwongen" met een hoogteverschil van 80m. Sommigen begonnen hard aan deze uitdaging, maar moesten vaststellen dat de benen "vol liepen" ... feit was dat boven iedereen op de foto stond !


16 AB-rijders met daarbij 2 nieuwe Cyclo gezichten, Colin- en Lukas Sinclair ..ook lid van onze MTB school, gingen muur, bosberg en kongoberg opzoeken. De jongste deelnemer telde 14 jaar terwijl de oudste 70 lengtes telde.
Na de aanloop via Wallonië bereikten ze Geraardsbergen waar na een kleine lokale lus begonnen werd aan de klim van de muur en dit zoals de "echten" ... vanaf de dender dus. Eerst richting Kerk, daarna de vesten op ...gevolgd door "de muur". Zowaar slaagde onze jonste van de bende, Lucas, erin om als eerste de kapelmuur te overwinnen ..een knappe prestatie toch !
Na de muur volgden dan de andere bekende hellingen zoals Bosberg en Kongoberg maar ook - bijna terug in Overijse - de laatste kuitenbijter van het Holleke in Linkebeek.
Na deze mooie ritten bereikten alle rijders zonder problemen ons lokaal in Tombeek, waar uiteraard uitvoerig de film van de dag werd besproken.

HEROPSTART CYCLO's 1 Mei
28 APR 2021
Bestuur
Voor wie het niet meer elke dag volgt ... op 26 april eindigde de "Paaspauze".
Dit wil zeggen dat mensen vanaf dan samen mogen buiten komen in groepen van maximaal 10 en dat we dus terug in groep met 10 mogen fietsen.
En er staat ons nog meer mooi nieuws te wachten ! Want vanaf 8 mei gaan de buiten-terrassen van cafés en restaurants terug open en mogen we terug in groepen van maximaal 25 personen samen fietsen.

Volgend weekend 1 en 2 mei starten we terug met onze clubritten, met dus maximum 10 fietsers per groep.
En het weekend daarna op 8 en 9 mei mag het terug met groepen van maximaal 25 fietsers ... en hopelijk zijn dan we dan welkom in café DE WELKOM bij Kevin.


Let op !!! Alle groepen vertrekken vanaf het industrieterrein van Maleizen en inschrijven doe je zoals van oudsher op de bijhorende Doodle in de kalender.
STOP CYCLO-activiteiten
25 MAART 2021
Bestuur - Cyclo

Wegens de negatieve evolutie van de Corona-epidemie en de daaruit volgende maatregelen van de overheden, beperkt tot samenscholing van max. 4 personen buiten, moeten we noodgedwongen de cyclo-uitstappen tijdelijk opschorten.
OPSTART 2021 CYCLO's
10 MAART 2021
Bestuur
Naar aanleiding van de versoepeling van de Coronamaatregelen door de overheid, welke ingegaan zijn op maandag 8 maart, hebben we besloten om het fietseizoen 2021 op te starten met enkel clubuitstappen in een eerste faze.

Zoals de meesten waarschijnlijk reeds vernomen hebben moet dit gebeuren volgens door de overheid opgelegde spelregels :
- Groepen van maximum 10 rijders (wegkapitein inclusief)
- Respecteren van de social distance van 1,5 m.
- Enkel onder begeleiding van een wegkapitein per groep.
- gezien de groep kleiner is dan 15, moet er verplicht op het fietspad gefietst worden !
- samenscholingsverbod respecteren van max. 10p buiten


Omwille van het samenscholingsverbod worden de groep gescheiden opgesteld bij de start :
A & B aan het industriepark ; C bij Fietsen Charlier

Om een overzicht en controle te hebben van het aantal deelnemers per groep worden voor iedere uitstap een Doodle opgesteld (zie in kalender) waarin ook reeds de naam van de wegkapitein zal vermeld zijn. bij meer dan 10 deelnemers zal een 2e groep aangemaakt worden.
Wij vragen dan ook dat iedere deelnemer zich op deze doodles zou inschrijven ... en dit ten laatste op de vooravond van de uitstap.

We wensen ook op te merken dat de club geen enkele verantwoordelijkheid draagt voor eventuele besmettingen en de deelnames aan onze uitstappen op ieders eigen verantwoordelijkheid zijn. (wat ook reeds in onze clubreglementen staat vermeld bij gewone omstandigheden)
Leden die zich ziek(jes) voelen of Corona symptomen vertonen blijven uiteraard thuis !
Aangezien we begrijpen dat bepaalde leden geen risico's wensen te nemen om reeds deel te nemen zullen de ritten voor de duur van deze pandemie niet opgenomen worden in het clubklassement.
Eens te meer wensen we een oproep te doen tot discipline wanneer we ons op de baan begeven en de Corona- & verkeersregels strik na te leven.
Tot zaterdag 13 maart !
RIP Meneer Attakkaree
07 Maart 2021
Webmaster

Meneer "Attakkaree" heeft ons verlaten !
Guy was 43 jaar lang een fervent en aktief lid van onze club. Vanaf 1978 was hij ononderbroken lid van onze verenging ..en was dus deel van ons levend archief en erelid.
We zullen hem herinneren als de vrolijke fietser, anderlechtfan, getalenteerd skieer, uitstekend danser ...maar bovenal als een toffe vriend van ons allen ! RIP Guy VDW ... we zullen je missen !

BRONZEN WIEL !
28 DEC. 2020
Bestuur - MTB-school

Met enige fierheid mogen we melden dat onze MTB-school er in geslaagd is om het label "BRONZEN WIEL" als jeugdvriendelijke club binnen te halen voor 2021.
Wij zien dit uiteraard als een terechte beloning voor het goede werk van onze club en zijn begeleiders door de jaren heen met de MTB-school en hopen dit ook in de toekomst verder te kunnen uitbouwen.


MTB-SCHOOL 6-12 jaar
28 DEC. 2020
Bestuur - MTB-school

Beste ouders en Kids,
Vanaf volgende woensdag 6 januari, hernemen de aktiviteiten van onze MTB-school voor de 6-12 jarigen. Hopelijk blijven de cijfers verder dalen zodat we de 13+ jarigen ook terug op pad mogen gaan.
- Inschrijven voor woensdagrijders van 6/01 kan tot zondagavond !!!
- Inschrijven voor zaterdagrijders 9/01 kan tot woensdagavond !!!
Hier is de -->> Doodle

Dezelfde regels blijven gelden als in November vandaar dat we met aandrang vragen deze te willen respecteren : ouders doen een mondmasker op zoals wij ook doen als begeleiders.
Opgelet ! gezien de jaarwisseling, willen wij jullie er nog eens aan herinneren dat u zonder nieuwe vergunning bij cycling.be niet meer verzekerd bent vanaf 1 januari en dus ook niet kan deelnemen aan onze aktiviteiten.
Deze vergunning houdt in zowel medische bijstand, burgelijke aansprakelijkheid alsook pechverhelping en deze kost kan gedeeltelijk of volledig worden gerecupereerd via de mutualiteit.


INSCRIJVINGEN CYCLO 2021 ...
4 DEC. 2020
Bestuur - Cyclo

Wat de cyclo-inschrijvingen voor 2021 betreft zijn er enkele wijzigingen tov. de vorige jaren:
We hebben nl. beslist om onze vergunningen aan te vragen bij Cycling Vlaanderen en nietmeer bij de Vlaamse Wielerbond. Wat inhoud betreft verandert er niets voor de leden, Cycling Vlaanderen biedt dezelfde faciliteiten zowel wat de verzekering als technische bijstand betreft.
De jaarkost van aansluiting bedraagt 28 EUR voor een individuele vergunning en 33 EUR voor een familievergunning welke eveneens deels of volledig via de mutualiteit kan gerecupereerd worden.
>>LINK CYCLING VLAANDEREN

SEIZOENSAFSLUITER
25 okt. 2020
Bestuur - Cyclo

Gisteren hebben we samen met 23 rijders ons cycloseizoen kunnen afsluiten.
Desondanks de lockdown-periode zijn we er toch nog ingeslaagd om dit jaar samen zo'n 54000 Km bij elkaar te fietsen.
We hebben met veel belangstelling de strijd tussen Kroske en Odri kunnen volgen en wensen hierbij Kroske te feliciteren met zijn ruime overwinnng.
Odri heeft toch nog de tweede plaats kunnen behouden en heeft daarenboven de seniorentrui binnengehaald.
Onze dames hebben het dit jaar relatief rustig gehouden waarbij ons Pascalleke ondanks haar kwesturen haar titel toch heeft kunnen verlengen.
Aangezien het beperkt aantal ritten hadden we dit jaar verschillende ex equo's wat aantal punten betreft. Zoals het reglement voorschrijft zijn het dan de gereden km's welke de rangschikking bepalen.

Zoals reeds gemeld kunnen we gezien de Coronasituatie dit jaar geen kampioenenviering houden maar eenmaal enigzins mogelijk plannen we toch een kleine ceremonie met de podiumlaureaten.
GEEN EVENEMENTEN DIT JAAR ...
28 SEPT. 2020
Bestuur - Cyclo

Wegens de negatieve evolutie van de Corona-epidemie en de daaruit volgende maatregelen van zowel overheden als gemeentes, hebben we als bestuur besloten om dit jaar GEEN clubevenementen te organizeren ... dus geen Pensenkermis, noch kampioenenvieringen.
Start MTB-SCHOOL 2020
28 AUG 2020
Bestuur - MTB-School
De vakantie loopt op zijn einde en hopelijk zijn de MTB-baterijen terug opgeladen.

Nu zaterdag is onze laatste MTB zomertraining. We nemen daarna even een pauze tot de nieuwe start in september zodat de begeleiders ook even hun batterijen kunnen opladen :-)

We starten terug op woensdagnamiddag 9 september en zaterdagvoormiddag 12 september en dit vanuit de Zuidflank !.(en dus niet meer vanuit kamp kwadraat voor de ouders die het nog niet moesten weten)
Diegene die de jaarinschrijving nog in orde moeten brengen, gelieve deze in orde te brengen voor 15 september aub !. (aan alle andere die dit reeds hebben, alvats ozne dank !)
Per trimester betaal je 45? voor 1keer per week te komen fietsen ; kom je de 2 dagen per week fietsen, dan betaal 75?
Betaal je liever ineens voor het ganse jaar, dan betaal 135? voor 1keer per week te komen fietsen en 225? voor 2 keer per week.

De trimesteri�le- of jaarbetaling mag je storten op rekeningnummer BE72 3631 9259 1116 van vzw Cycling Vlaanderen afdeling Vlaams- Brabant met vermelding: MTB Overijse + naam van het kind.
Zijn er vragen ? aarzel dan niet ons te contacteren.
COVID 19 - communicatie
29 juli 2020
Bestuur - Cyclo
De recente heropflakkering van de Covid 19 pandemie heeft geleid tot het verstrengen van de gezondheidsmaatregelen.
Het fietsen in clubverband blijft mogelijk zoals voorheen, dus met maximum 50 personen en met een wegkapitein. Het clubbestuur heeft er voor gekozen om de afzonderlijke groepen te beperken tot 15 rijders.
Iedereen dient ook een mondmasker mee te nemen omdat in bepaalde gemeenten of zones het mondmasker verplicht is geworden.
Ten behoeve van eventuele contact-tracing is tracing dus belangrijk ! Daarom dat we met aandrang vragen om je deelname aan de rit te willen bevestigen op bijhorende Doodle.
Slecht nieuws is er wel met betrekking onze "after-drink". We kennen ondertussen blindelings de afslag naar caf� "De Welkom", maar door het ingestelde samenscholingsverbod en de kleinere bubbels zullen we het stuur nu terug moeten omgooien richting Maleizen. Tweemaal pech dus want het gaat dan nog eens bergop ook !
Kevin (caf� Welkom) heeft ons medegedeeld dat het praktisch niet mogelijk is om 1,5 m afstand tussen de stoelen te laten en bijgevolg kunnen we in groep met meer dan 10 personen, niet meer naar zijn caf� voorlopig.
Het zij zo, niks aan te doen .. maar laat ons vooral mentaal en fysiek gezond blijven !
het bestuur.
Veranderingen vanaf 8 juni ...
7 juni 2020
Bestuur - Cyclo
Gezien de versoepelingen vanaf 8 juni is ook onze Cyclokalender aangepast geworden.
Dit maakt dat vanaf volgend weekend 13-14 juni er terug zowel op zaterdagnamiddag als zondagvoormiddag zal gefietst worden en dat we terug verder gaan met het klassement.
Tot einde juni vertrekken we nog steeds in de industriezone. Hopelijk kunnen we vanaf juli dan terug vertrekken bij "Rijwielen Charlier" ...
Verder zullen we ook tot einde maand blijven werken met doodles voor alle uitstappen en wegkapiteins als opgelegde maatregelen vd overheid. Deze doodles staan ook in de kalender !
De belangrijkste Corona-geboden ivm hygi�ne & afstand houden, blijven daarbij uiteraard van kracht !
Daar ons lokaal "Quattre Bras" ons heeft laten weten NIET onmiddellijk te zullen openen, hebben we uitgekeken naar een alternatieve oplossing. Vandaar dat we vanaf komende zaterdag 13 juni met onze uitstappen aankomen bij "Caf� de Welkom" in Tombeek, bij Kevin die ons zal "verwelkomen". Indien gewenst kunnen de fietsen in zijn garage geplaatst worden. Ook op woensdag is het caf� open.

Op zaterdag 20 juni plannen we onze eerste daguitstap naar Tongerlo.
De 10 CORONA-GEBODEN !!!
22 mei 2020
Bestuur
1) Fiets gezond. Wie zich niet kiplekker voelt, blijft beter thuis.
2) Bewaar afstand. Respecteer ten allen tijde de 1.5m ten opzichte van elkaar, maar ook tegenover andere weggebruikers.
3) Deel geen eten of drinken. Zelfs niet als die goed verpakt zijn.
4) Fiets in clubverband. Maximaal 20 personen zijn toegelaten, dus splits desnoods op. Minder is vaak beter.
5) Benoem per groep een verantwoordelijke begeleider.
6) Deel geen sportmateriaal, fietsaccessoires of kledingstukken.
7) Wees voorbereid op pech. U heeft een gratis pechverhelping via tel nr (0800/787 62). Deel dus geen reparatiemateriaal of vraag geen fietsmaat je te helpen.
8) Fietsen mag, samenscholen niet: blijf dus niet hangen voor of na de rit.
9) Neem een zakdoek mee. Snuit niet in het rond.
10) Plan je tocht in detail. Hou er rekening mee dat caf�s gesloten zijn en er dus slechts beperkte toiletmogelijkheden zijn.

Deze zijn ook te vinden op de site van de VWB.
HEROPSTART MTB-SCHOOL
16 MEI 2020
Bestuur
Naar aanleiding van de versoepeling van de Coronamaatregelen door de overheid, welke ingaan vanaf 18 mei, heeft het betsuur besloten om stapsgewijs terug te starten met de clubaktiviteiten.
In een eerste faze gaan we ons beperken tot de zaterdag-training van zaterdag 23 mei om 9h45.
Na de evaluatie hiervan, zullen we dan beslissen om eveneens de trainingen op woensdag terug op te nemen. (wordt dus later bevestigd !)

Zoals de meesten reeds gehoord hebben moet dit gebeuren volgens door de overheid opgelegde spelregels :
- Groepen van maximum 20 rijders waarbij 2 begeleiders (+ 18 kinderen)
- Respecteren van de social distance van 1,5 m.
- Enkel onder begeleiding van een wegkapitein/begeleider/coach per groep.

Lees hiervoor ook aandachtig deze documenten van Cycling Vlaanderen :
 - Begeleidende Gids - organisatie groepsrit recreatieve clubs
 - Heropstart Clubaktiviteiten Info
Indien er dus onvoldoende ruimte is om naast elkaar 1,5 m afstand te houden dient er achter elkaar gefietst te worden zoals bv op fietspaden. Met drie naast elkaar is volledig uit den boze zeg dit ook aan jullie kids.
Om een overzicht en controle te hebben van het aantal deelnemers per groep zullen we voorlopig voor iedere uitstap een Doodle opstellen om je kinderen in te schrijven, gelieve dit te respecteren aub.
Om meer ruimte te hebben op de vertrekplaats voor de social distancing zullen we tijdelijk vertrekken in 3 groepen op verschillende plaatsen :
- De jongste groep komt samen op het grasveld van kamp kwadraat,
- de middenste groep komt samen op de parking van Pento,
- de snelste mannen komen samen aan het oorlogsmonument.
 - bijgevoegd plan
We geven geen drinkbussen of eten door - neem een zakdoek mee voor onderweg - hou voldoende afstand en zorg voor elkaar !
. We wensen ook op te merken dat de club geen enkele verantwoordelijkheid draagt voor eventuele besmettingen, de deelnames aan de uitstappen zijn op ieders verantwoordelijkheid. (zie clubreglement)
Van de kidsLeden die zich ziek voelen of Corona symptomen vertonen, of de ouders ervan, verwachten wij dat zij dus NIET naar de MTB-les komen.
Aangezien we begrijpen dat bepaalde ouders en kids geen risico's wensen te nemen, zullen de ritten voor de duur van pandemie niet opgenomen worden in het clubklassement en bijgevolg zullen er ook geen punten worden toegekend)

Eens te meer wensen we een oproep te doen tot discipline wanneer we ons op de baan begeven en de Corona- & verkeersregels strik na te leven.
Tot zaterdag 23 mei !
HEROPSTART CYCLO's
16 MEI 2020
Bestuur
Naar aanleiding van de versoepeling van de Coronamaatregelen door de overheid, welke ingaan vanaf 18 mei, hebben we besloten om stapsgewijs terug te starten met de clubuitstappen.
In een eerste faze zullen we ons beperken tot de zaterdaguitstap van 13h.
Na een eerste evaluatie van de uitstappen op zaterdag, zullen we dan later beslissen om eveneens de clubuitstappen op zondag ook te heraktiveren. (wordt dus later bevestigd !)

Zoals de meesten reeds gehoord hebben moet dit gebeuren volgens door de overheid opgelegde spelregels :
- Groepen van maximum 20 rijders
- Respecteren van de social distance van 1,5 m.
- Enkel onder begeleiding van een wegkapitein per groep.

Lees hiervoor ook aandachtig deze documenten van Cycling Vlaanderen :
 - Begeleidende Gids - organisatie groepsrit recreatieve clubs
 - Heropstart Clubaktiviteiten Info
Voor onze eerste uitstappen zullen we ons beperken tot een B- en een C groep en zal de taak van wegkapitein waargenomen worden door een bestuurslid.
Om een overzicht en controle te hebben van het aantal deelnemers per groep zullen we voorlopig voor iedere uitstap een Doodle opstellen waarin ook reeds de naam van de wegkapitein zal vermeld zijn.
Wij zouden dan ook willen vragen/aandringen u op deze doodles in te schrijven (mocht bvb tracing noodzakelijk zijn achteraf...) indien u wenst deel te nemen ... en dit ten laatste op de vooravond van de uitstap.
Om meer ruimte te hebben op de plaats van vertrek en dus om zo de sociale distancing te respecteren, zullen we tijdelijk vertrekken vanuit de nieuwe industriezone naast de Opel garage in Maleizen.
Daar kunnen we ons dan op een geordende manier apart indelen in een B-groep en C-groep (bij de vermelde wegkapitein in de doodle).
We wensen ook op te merken dat de club geen enkele verantwoordelijkheid draagt voor eventuele besmettingen en de deelnames aan onze uitstappen op ieders eigen verantwoordelijkheid zijn. (wat ook reeds in onze clubreglementen staat vermeld bij gewone omstandigheden)
Leden die zich ziek(jes) voelen of Corona symptomen vertonen blijven uiteraard thuis !
Aangezien we begrijpen dat bepaalde leden geen risico's wensen te nemen om reeds deel te nemen zullen de ritten voor de duur van deze pandemie niet opgenomen worden in het clubklassement.
Eens te meer wensen we een oproep te doen tot discipline wanneer we ons op de baan begeven en de Corona- & verkeersregels strik na te leven.
Tot zaterdag 23 mei !
CORONAVIRUS !!!
12 maart 2020
Bestuur
Naar aanleiding van de opgelegde maatregelen van de federale overheid om het Coronavirus in te dijken, worden alle aktiviteiten van onze club geannuleerd tot nader bericht.
Zodus worden dan ook alle clubuitstappen, daguitstappen en brevetten uit de kalender verwijderd volgens ontvangen instructies van de Overheid en Federaties (VWB - CYCLING.BE).
Dit geldt ook voor onze MTB-school.

Alg. Vergadering - 21 Feb.
09 FEB 2020
Bestuur
Het bestuur nodigt hierbij al zijn leden (en geinteresseerden) uit om deel te nemen aan onze Algemene Vergadering, welke doorgaat in de grote zaal van Ontmoetingscentrum "De Rank" in Maleizen op Vrijdag 21 februari .
Deze vergadering, met verwelkomingsdrankje, is meteen ook de gelegenheid om kennis te maken met onze clubplannen voor 2020 !

Onze agenda zal er als volgt uitzien:

19u : MTB-School "Druivenstreek"
0. Registratie van de Aanwezigen
1. Welkomstwoord door de voorzitter
2. Kandidatuur "Bestuur 2020" + aanstelling
3. Nieuwe Wetgeving VZW's
4. KIDS-ClubReglementen 2020
5. Financieel rapport 2019 en begroting 2020
6. Belangrijke data voor 2020 (MTB kampen, zomerBBQ, uitstappen, andere)
7. Vraag en antwoord
20u : Wielertoeristen TWC-Hoekske-Maleizen
0. Registratie van de Aanwezigen
1. Welkomstwoord door de voorzitter + voorstelling nieuwe leden
2. Kandidatuur "Bestuur 2020" + aanstelling
3. Nieuwe Wetgeving VZW's
4. Cyclo-Clubreglementen 2020
5. Financieel rapport 2019 en begroting 2020
6. Belangrijke data voor 2020 (BBQ, pensenkermis, MTB, souper)
7. Wegkalender-2020 (deel-1 reeds gepubliceerd) - opmerkingen
8. Speciale Uitstappen : 2-daagse GENK, daguitstappen
9. Vragen / Suggesties / Opmerkingen ... door en voor de leden

Tevens vragen wij aan diegene die zich hebben aangemeld op de doodle voor de 2-daagse in Genk om een eerste schijf van 50 EUR/pers. te willen betalen tegen 21 februari op rekening van de club :
IBAN : BE94 7512 0875 1114 / BIC : AXABBE22
met vermelding : inschrijving 2-daagse Genk
Eerste data voor 2020 ...
26 JAN 2020
Bestuur - Cyclo + MTB
Noteer alvast in jullie agenda de eerste belangrijke data voor 2020:
- (vrijdag 7 februari: 1e bestuursvergadering 2020)
- vrijdag 21 (!) Februari: Algemene Vergadering 2020
- zaterdag 29 Februari: cyclo-openingsrit 2020(alle groepen tesamen)
...
- 12-13-14 Juni : WEEKEND GENK  
...
- zondag 25 Oktober: cyclo-sluitingsrit 2020
- 20-21-22 November: Pensenkermis
GELUKKIG NIEUWJAAR en VEEL FIETSPLEZIER in 2020 !
2-Daagse Genk 2020
21 dec 2019
Bestuur
Voor het weekend van 13 en 14 juni 2020 heeft de club een optie genomen voor de organsisatie van een 2-Daagse bij Sportvlaanderen in Genk met een optie om mogelijk reeds op vrijdagavond aan te komen.
Voorlopig hebben wij een 25-tal plaatsen gereserveerd (in optie) en vandaar lanceren wij dan ook deze oproep naar mogelijk geinteresseerde fietsers en eventueel partners voor dit weekend. (zie doodle hogerop)
Kwa kosten zal dit sterk in de buurt komen van wat Woumen ons gebracht heeft dit jaar, nml +/-125 EUR per persoon.
meer details volgen later op de 1e algemene vergadering in februari 2020.

het andere nieuws van 2019 ...
26 JAN 2019
Saaitmaster - Cyclo
Kan je voortaan *hier* nog nalezen of ook terugvinden in onze *archieven*


heeft u ook nieuws ? stuur het dan door naar de webmaster